RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-09-2018
Limba română
a fost răspuns
care este sinonimul cuvântului dumnezeiesc
Răspuns :
Minodoraoproiu
Minodoraoproiu
24-09-2018
Dumnezeiesc=divin , strălucit
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Alexandra1079
Alexandra1079
24-09-2018
Dumnezeiesc=uimitor, divin
Sper că te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Retrouve Chaque Pays À Partir Des Indices Ci-dessous..vocabulaire Et Com, Le Vin; La Cuisine; La Mode; Les Fromages , La Bière; La Discipline; Les Automobiles;
9 Pixuri Și 9 Creioane Costă 81 RON Știind Că Un Creion Costă 3 RON Cât Costă Un Pix?
Urgent! Explica Utilizarea Virgulelor In Enunțul: Și, Băiatule,totul E Studiat Până În Amănunt.
4. Rescrie Din Text Trei Predicate Nominale Având Verbe Copulative Diferite. A) B) C)
Imi Poate Spune Cineva Daca Am Abordat Bine Subiectul ?Daca Nu,ce Mai Trebuie Adaugat ?Unde-i Greșeala?*am Lucrat Și Convenitatea Functiei*
Dacă Se Așează Câte Doi Elevi Între O Bancă Rămân 5 Elevi În Picioare Iar Dacă Se Așează Câte 3 Elevi Între O Bancă Rămân Două Bănci Libere Calculați Câte Bănci
Fie Numărul Natural A Egal 1 Plus 3 Plus 3 La A Doua Plus Puncte Puncte Plus 3 La Puterea 10 Plus 3 La Puterea 11 A Arătați Că A Este Număr Par B Arătați Că Num
Da Exemple De Animale ,respectand Cerintele:păsări Diurne,păsări Nocturne,păsări Migratoare,animale Care Hibernează,animale Carnivore,animale Erbivore,animale O
Se Dau Doi Vectori Cu Cate N Elemente, Numere Naturale. Verificati Daca Cei Doi Vectori Contin Exact Aceleasi Elemente.
4. Punctele M Şi N Sunt Mijloacele Catetelor AB Şi AC Ale Triunghiului ABC. Știind Că Perimetrul Triunghiului AMN Este 12 Cm, Perimetrul Triunghiului ABC Este: