RO Study
👤
Viorelro
Viorelro
23-09-2018
Limba română
a fost răspuns
Sensul figurativ al cuvântului copilărie!
Răspuns :
Hobari
Hobari
23-09-2018
naivitate cred ((((__--
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. Crezi Că Iarna Are Un Rol Important În Tradiţiile Românești? Motivează-ți Răspunsul, În 50-100 De cuvinte, Valorificând Textul 2.
Se Consideră Numerele Reale X = -√6 Şi Y = 4√6. Calculați: A) X + Y. B) X - Y
3. Alcătuiește 2 Enunțuri Cu Sensurile Cuvântului Polisemantic A Culege.
Care Este Numele Celor 12 Ucenici A Lui Iisus După Matei Capitolul 10?
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Mesajul/o Semnificație A Textului Copil De-odinioară De Lon Pillat. În Redactarea Textului: Vei Pre
4. Află: A) Adaugă Triplul Numărului 867, La Răsturnatul Celui Mai Mic Număr Par De 3 Cifre Distincte. B) La Succesorul Numărului 2889, Adaugă Diferența Dintre
ACTIVITATE PE GRUPE Formați Trei Grupe De Elevi Fiecare Grupă Compune O Problemă După Una Dintre Reprezentațiile Grafice După Aceasta Fiecare Grupă Rezolvă O Pr
10. Dăm Trei Puncte Fixe A , B Și C Nkn Aliniate. 1. Plasați Punctul M Al Planului Astfel Încât: Ma + Mb - Mc = 0 2. Arata Ca Vectorul V Definit Prin: V= Na + N
De Ce Jennifer Lopez In Loc Să Vă Spun Că Este Un Pic Mai Faci Cum Kfbjfr Nsjjjyshjudgeuei Yuq O Să Wwi W Eu Nu Ți Se Rupă In Loc Să Îmi Este Bine Să Mănânci Ma
A) Scrie Substantive Pentru Adjectivele De Mai Jos, Conform Textulu Albi Galbene Albaştri Lucioasă Călătoare Roșie Testul Buburuză Pagina 45 Ajotor