👤
a fost răspuns

Am de tradus acest text
Traducere sa nu fie de pe google translate

Am De Tradus Acest TextTraducere Sa Nu Fie De Pe Google Translate class=

Răspuns :

Biacj
Nu ma asteptam sa imi placa "Mizerabilii" pentru ca nu sunt asa de entuziasmat in privinta "musicals" (nu prea are o traducere),dar am primit un bilet,asa ca am mers sa il vad.
Actiunea e destul de complicata. Se intampla in secolul 19 in Franta si e bazat pe o poveste scrisa de Victor Hugo. E despre un barbat pe nume Jean Valjean care este trimis in inchisoare pentru 19 ani doar pentru ca a furat o franzela. Cand iese din inchisoare,Jean incearca sa isi faca o noua viata,dar e foarte greu ca un fost condamnat,asa ca isi incalca eliberarea conditionata. In cele din urma, Inspectorul Javert il gaseste si... pai,nu o sa va spun finalul!
Povestea a fost foarte emotionanta si au fost niste cantece minunate.Am crezut ca actorii principali au cantat si au dansat incredibil, iar costumele au fost superbe. E unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am vazut,si sunt foarte bucuroasa ca am decus sa merg sa il vad.

La unele portiuni am folosit dictionarul,si nu sunt chiar sigura 100% daca e perfect corecta exprimarea la doua-trei cuvinte,dar sper ca te-am putut ajuta
Vezi imaginea Biacj