RO Study
👤
Lumina15
Lumina15
20-09-2018
Limba română
a fost răspuns
sa tresara valoare morfologica sa ?
Răspuns :
Oceanulpacific7
Oceanulpacific7
20-09-2018
să tresară = verb predicativ
Answer Link
Adrianamihaelapdhyhm
Adrianamihaelapdhyhm
20-09-2018
sa tresara= verb predicativ, mod indicativ timp prezent explicatie de a 5a sau a 6a la inceput nubstiu ce cla sa esti tu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rogggggggggggggggggggg Din Suflet
Buna Seara! Va Rog, Ma Puteti Ajuta Putin ?Imi Poate Explica Cineva Ce Formule De Calcul Prescurtat Pot Folosi? Nu Imi Dau Seama ,nu Stiu Cum Sa Rezolv Logic
3. Precizează Valoarea Morfologică Și Functia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate În Enunțul: Drept Să Vă Spun, N-am Putut Afla Niciodată Cine
11. Copiați Și Completați: Numărul 0.3592 -7.4157 0.0735 8.645 9,05 Aproximarea Prin Lipsă Cu O Sutime Miime Zecime Aproximarea Prin Adaos Cu O Zecime Sutime Mi
Construiți Un Raționament Care Încalca Principiul Identității Prin Faptul Ca Obiectul Nu Este Examinat În Aceeași Timp.
Va Rogggggggggggggggggggg Din Suflet
20 A Scrieți 4 Numere Consecutive Mai Mici Decât 11. Câte Posibilități Sunt? B Scrieți 4 Numere Pare Consecutive Mai Mici Decât 11. Câte Posibilități Sunt? C Sc
Adrian Și Cristian Pleacă Spre Școală La Ora 07:00, Deplasându-se Pe Jos Cu Viteze Constante. Fiecare Copil Numără Pașii Până La Școală, Adrian Numără 1500 Pași
1. Precizează Numărul De Sunete Şi De Litere Din Cuvintele: ,,expresii" Și ,,antichitate".
3. Precizează Valoarea Morfologică Și Functia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate În Enunțul: Drept Să Vă Spun, N-am Putut Afla Niciodată Cine