RO Study
👤
Elena065
Elena065
20-09-2018
Fizică
a fost răspuns
dau coroana, răspundeți pls
Răspuns :
Comancristiandp4nqmq
Comancristiandp4nqmq
20-09-2018
delta t= Distanta totala supra viteza totala
viteza medie e distanta pe delta t (timp)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Writing Use Your Answers From The Speaking Activity To Write The Story. Give The Story A Different Ending.
14. Completează Figa Şi Ilustrează Fiecare Enunt Cu Câte O Fotografie Sau Un Desen! A) Mama Mea Lucrează La....... B) Ea Este... C) Tatăl Meu Lucrează La.......
Care Sunt Figurile De Stil Din Poezia "Rondelul Beat De Roze" De Alexandru Macedonski?? Vă Roogggg!!! Promit Că Dau Coroană
8. Verișorul/verişoara Ta A Sosit Pe La Tine Și Îți Spune Cât De Fascinantă I S-a Părut O Revistă Despre Spațiu, Extratereștri Și Roboți . Realizează Un Text Cr
27 Study The Table, Then Fill In The Correct Particle In The Sentences Below. Take After - To Look Or Act Like Sb Take In - 1) To Understand Sth, 2) (usu Passiv
Coloreaza, Pe Rand, In Fiecare Figura Jumatatea Si Sfertul
2. Găsește Cuvintele Cu Sens Opus Pentru: Captivitate, Priete- Nie, Tristețe, Laolaltă. Selectează O Pereche Și Alcătuiește Câte Un Enunţ Cu Fie- Care Cuvânt.
Denumirea Culorilor Ce Pot Fi Asociate Cuvintelor Date Exemplu Liliac Liliachiu Albăstrele Violete Trandafir Gălbenele Viorea Portocală Vișina
VA ROG FRUMOS DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!: Transcrie Pe Caiet Aceste Cuvinte In CAZURILE SUBSTANTIVE: Un Loc De Depozitare volume Un Lucru In Timpul Saptamani
Va Rog Ajutați-mă Testul4ex 2 Va Rog