RO Study
👤
Floarebora909
Floarebora909
20-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutor. Primul exercițiu
Răspuns :
CrY5T1
CrY5T1
20-09-2018
a)
[tex] \ \frac{4}{7} > \frac{4}{11} [/tex]
b) <
c) >
d) >
e) <
f) >
g) >
h) >
i) <
j) >
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Adevărat Sau Fals? • Republica Moldova Este Situată În Europa. • Cetătenii Moldoveni Pot Circula Liber În Orice Ţară Europeană. Republica Moldova Depune Efort
Trece Verbele Traiam Si Zburand La Modul Imperativ REPEDE ESTE URGENT DAU COROANA!!
1. Pământul Este Alcătuit Din Apă Şi Atmosferă. 2. Portiunile De Uscat Formează 1 2. 3. 3. Invelisul De Aer Al Pământului Se Numeşte 4. Pământul Se Mai Numeste
Referat La Tema: Țara Mea Meleag Nepoluat Vărog Îmi Trebuie Urgent Dacă Se Poate Până Mâine
Indica Ordinea Operațiilor Și Calculează Calculele -12,6×2,7+4,56:1,2-2,368va Roggggg Multt
Va Rog Ajutați-mă! 3/90 Scrieți Fracțiile Supraunitare Cu Numărul 9. Va Rogg Mult
În Gradina Sunt 67 De Trandafiri Albi, Roz Și Galbeni. Știind Ca 56 Sunt Albi Și Roz Și 45 Sunt Roz Și Galbeni Afla Cîti Trandafiri Sunt Din Fiecare Fel
Прямые А И B Паралельны . Найдите Х .СРОЧНО !!! ПОЖАЛУЙСТА !!!
În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Trapez A B C D Cu A B Paralel Pe BC AB Egal Cu 20 DC Egal Cu 10 Și Înălțimea De 16 Cm Iar M N Linia Mijlocie A Trapezulu
Ionuț Are În Colecție 18 Imagini Cu Plante Exotice Ceea Ce Înseamnă Că Are De Două Ori Mai Multe Decât Florin Câte Imagini Cu Plante Exotice Are Florin Cu Intre