RO Study
👤
Deeashow04
Deeashow04
20-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Ce e ala indice de timp?
Răspuns :
Tymeea54
Tymeea54
20-09-2018
Un indice de timp are rolul de a ne arata momentul cand se petrece o actiune.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Multimile A = {x Apartine Lui Z* / I2x+1I < 5} B={x Apartine Lui Z / 15 Supra X+3 Apartine Lui N}aflati Multimile
Scrieti 5 numere Care Au Doua Zecimale Si Sunt Cuprinse Intre 2,1 Si 2,2.
Rezistorii Identici Din Figura Alăturată Au Fiecare Rezistentă Electrică R = 6 . În Aceste conditii, Rezistenta Echivalentă Între Bornele A Si B Este:(detalii I
In Urma Unui Concurs Toti participantii Au Fost Recompensati Astfel : 3/20 Dintre ei Au Primit Premiul I , 3/10 Din Restul Concuretilor Au Primit Premiul II
Asupra Unui Corp De Masă M, Aflat În Contact Cu Un Perete Vertical Actionează O Fortă F Care formează Cu Verticala Unghiul A = 60° , Ca În Figura Alăturată. Cor
Imi Puteti Da Si Mie Niste Idei De Desene Abstracte ? Va Rog :* :*
Careeste Cea Potrivita Unitate De Masura Pentru A Exprima:a)grosimea Manoalului De Matematica;b)lungime Tablei;c)distanta Bucuresti-Iaș
1)Intr-un vas Ce Cântărește 1800 g se toarnă 3 Litrii De Ulei.Să Se Afle Masa Totală? (p=900Kg/[tex] M^{3} [/tex])
.....Precizeaza Ce Rol Au Aceastea In Text:Eu Cred Ca Figurile De Stil Au Rolul De A .......
Suma A Trei Numere Naturale Este 345. Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Si Pe Al Doilea La Al Treilea Obtinem De Fiecare Data Catul 5 Si Restul 5. Aflati