RO Study
👤
Maria6996
Maria6996
19-09-2018
Matematică
a fost răspuns
5 exercitii cu ridicarea la putere
Răspuns :
Stefinuzuuzu9309
Stefinuzuuzu9309
19-09-2018
sper ca te-am ajutat coroana am nevoie de puncte mi-am pierdut contul și vreau sa fac puncte ms
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul De Asemănare A Doua Triunghiuri Echilaterale Este 2,iar Triunghiul Mai Mic Are Lungimea Laturii De 10 Cm. Calculați Perimetrele Celor 2 Triunghiuri
Dau Coroana Va Rog Repede Nu Inteleg
Poate Cineva Să-mi Scoată Și Mie Verbele Indicative La Toate Timpurile Și Sa Le Facă Verbe Indicative La Timpul Prezent Din Textul Acesta De Mai Jos? Va Rog Est
Cautati Sinonime Din Tecs:1)at Prezent2)to Contain3)devote4)passionate5)to Be Able6)entrance7)efficient8)to Find Outcautati Antonimele Din Tecst:1)similar2)lear
Tudor A Realizat Un Afiș Despre Marea Neagră. El A Așezat Cartonașe Cu Informații Pe Șase Rânduri Fiecare Rând Având Câte Cinci Cartonașe. Câte Cartonașe A Așez
Descumpuneți În Factori: a) 4x2+7x; b) X2+12x+36; c) 16a2 -25b2
Ofer 20 De Puncte Și Coroană Pentru Cine Rezolva Corect. Obligatoriu Exercițiul 7
Comentaţi O Figura De Stil Din Poezia Propusă! Va Rog Mult! Va Multumesc!
Rezultatul Calculului Din Imagine Este scrieti Rezultatul Sub Forma A/b (fractie Ireductibila) 2/5 Ori [ 0,5 Plus 0,5 Ori 1/3 ] URGENTT!!!!!!!!!!!!!!! DAU COROA
Completează Enunțurile De Mai Jos, Astfel Încât Să Exprime Un Adevăr Istoric. 1. Una Dintre Cauzele Izbucnirii Celui De-al Doilea Război Mondial A Fost Dorința