RO Study
👤
Staneliza231
Staneliza231
31-01-2015
Matematică
a fost răspuns
(4x-√5) totul la puterea 2
Răspuns :
MoscuTeodora
MoscuTeodora
31-01-2015
(4X-√5)²=(4X)²-√5²=16X²+5
Answer Link
Аноним
Аноним
31-01-2015
[tex](4x- \sqrt{5})^2=(4x)^2- \sqrt{5^2}=16x^2 -5[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 5-6 Raduri In Care Sa Folosesti Adverbul De Mod "bine" La Trei Grade De Comparatie Diferite.
As Dori Si Eu Un Eseu Argumentativ Despre Importanta Lecturii, Scris In Limba Engleza..in Care Sa Se Foloseasca Si Cateva Dintre Expresiile Astea...finally, The
Vreau O Scrisoare Catre Un Prieten
Suma A Trei Numere Pare Consecutive Este 36 .Afla Cel Mai Mic Numar Dintre Ele ! Va Rog Ajutatima
Realizati Fisa Lui Smiley Dupa Model:Data Si Locul Nasterii:Inaltime:Cariera:(pe Scurt)
As Dorii Si Eu Cateva Exemple De Neologisme Alcatuite Prin Derivare.
Asociaza Fiecare Sistem Cu Solutia Sa :a) X - Y = 0 X+y = 1 ;b) X+y-2=0 2x- Y +2=0c) X-y=1 X=2yd)2x+y=1=0 X+ 3 Supra 2 y = 1 .Solutiile Sunt :"1 .(0,2
Scrieti Literele Mari De Tipar Ale Alfabetului Limbii Romane Formate: A) Din Linii Frante; B) din Linii Curbe; c) Si Din Linii Frante Si Din Linii Curbe;
1) Ma Gandesc La Un Numar.Scad Din El 89 Si Apoi Adun La Rezultat113 .La Ce Numar M-am Gandit Daca Am Obtinut 245?
Precizați Mijlocul De Îmbogățire Prin Care S-au Format Adjectivele Pronominale : Alte ( Lucruri) , (caietul) Acesta. Formați Enunțuri In Care Acestea Să Aibă