RO Study
👤
Gang28
Gang28
18-09-2018
Limba română
a fost răspuns
propoziție cu :un cal și-un tantar
Răspuns :
Pohilalaurapejfrn
Pohilalaurapejfrn
18-09-2018
prietenii mei mi-au adus un cal.
un tintar mi sa asezat pe mina
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X/2 = 3,(4) /5 Ajutor
Descrie În 50-100 De Cuvinte Sau O Activitate De Grup Care Contribuie La Formatea Spiritului De Echipa Tine Cint De Faptul Ca Acesta Se Bazeaza Pe O Buna Comuni
Dinamul Unei Biciclete Funcționează Pentru Iluminare Dând Un Curent De 0,28 A. Care Este Timpul De Funcționare Al Farului Bicicletei, Dacă Prin El Trece O Canti
Un Trunchi De Piramida Patrulatera Requlata Are Aria Lateral 180cm2,apotema Trunchiulii Este Egala Cu 5cm si Inaltimea Este Egala Cu 4cm.Sa Se Determine Lungimi
Diftongii Si Triftongii Din:creioane,aveau,tau,vorbeau,stilou,duios,fiica,mausoleu,mai
Cum Calculez Când Am Un Număr De Trei Cifre Cu Unul De Două?.
Citește Al Doilea Fragment Al Textului. A) Citește Întrebările Din Tabel. Scrie Enunțul Obținut Cu Ajutorul Cuvintelor Scrise În Dreptul Fiecărei Întrebări. 30
Exercițiul E7 Subpunctul B cât Mai Repede
Numeste Personajele Care Iau Parte La Actiune .Mentioneaza ,intr Un ,enunt ,daca L Ai Urma Pe Ralph In Explorarea Insulei .Citeste Cu Atentie Textul Si Formule
Caracteziarea Laurei Din Romanul Ion 1) Prezantarea Statutului Social, Psihologic, Moral 2) Evidentirea Unei Trasaturi A Personajului Ales Prin Doua Scene 3) A