RO Study
👤
Iteodora991
Iteodora991
18-09-2018
Limba română
a fost răspuns
analizează cuvântul ou clasa a 5
Răspuns :
Riannaiuliana2419
Riannaiuliana2419
18-09-2018
Ou-substantiv, comun, nr singular, gen neutru, nearticulat
Answer Link
LoRa317
LoRa317
18-09-2018
ou - substantiv comun, nr singular, genul neutru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește O Compunere Gramaticală ,in Care Sa Folosești Cel Puțin Trei Cuvinte Care Să Conțină Triftongi.Subliniaza Aceste Cuvinte. Am Nevoie Mare, Dau Coroan
Vă Rog Ajutor Dau Coroană. Trebuie O Compunere Cu Un Drept Din Acelea Care Este Încălcat Și Cum Se Rezolvă. Vă Rogg
6. Asociația Ecologică ,,Natura - Casa Noastră" A Împădurit O Suprafață De Te- Ren În 3 Luni. În Prima Lună, Membrii Acesteia Au Plantat 1 843 De Puieți De Stej
1. Explicați Introducerea În Structura Schiței Urgent... A Unor Variante Proprii Literaturii Epistolare (schimb De Cereri, Rapoarte, Relatări De Dezbateri Par-
Fișă De Lectură Cei Trei Purceluși Titlu:Autor:Personaje Pozitive Personaje Negative Mi-a Plăcut Nu Mi-a Plăcut Am Învățat Un Citat Idei Princip
Ex 5 Pagina 80 Matematica Clasa 7
1. Observă Desenele, Apoi Scrie Operația Prin Care Se Calculează Numărul Florilor. 2×(□+□) □×(□+□) □×(□+□)
12 Lecția 14. Perfectul Simplu Și Mai-mult-ca-pe Perfectul Simplu Explorare_ 1 Joc. Povești Amestecate. Așază-te În Cerc Împreună Cu Ceilalți Colegi De Clasă. Î
Ana A Ingrijit 147 Flori Din Parc Рас Lar Dan Cu 162 Mai Multe.. Си Той Caâte Flor A Ingrijit Baiatul?
Tradiții Ale Galilor