RO Study
👤
Sakira74
Sakira74
17-09-2018
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutati-ma urgent !!
Răspuns :
MihaiRO27
MihaiRO27
17-09-2018
Scool bag......... Pencil case
Lunch box
Pe cel cu T nu il stiu
Pencil Case....... Pen
Rubber
Pencil
Ruller
Cele 2 de sus si jos nu imi pot da seama
sper ca te am ajutat cum am putut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Tren Cu Lungimea 100m Trece Pe Un Pod Cu Lungimea 200m.Ce Viteza Trebuie Sa Aiba Trenul Pentru Ca Traversarea Sa Dureze 30s? HELP!
Numeşte Un Eveniment/ Cadru Organizatoric (activitate) Ce Ar Solicita Arborarea Unei Astfel De simbolici. Argumentează Răspunsul.
Alcatuieste Un Enunt In Care Primul Verb Din Textul De La Exercitiul Anterior Sa Aiba Alta Valoare Din Textul-Ursul Păcălit De Vulpe De Ion Creanga
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Introdusa Prin Pronumele Relativ Compus Ceea
Intr-o Livada Sunt 680 De Pomi.3pe 4 Dintrei Ei Sunt Meri,4 Pe 5 Din Rest Sunt Peri,iar Restul Sunt Caisi.Cati Caisi Sunt? dau Coroana
La Un Concurs Se Acorda 8 Puncte Pentru Fiecare Raspuns Corect Si Se Scad 2 Puncte Pentru Fiecare Raspuns Gresit.Fiecare Concurent Trebuie Sa Raspunda La Cate 2
O Proba Cu Masa De 2,36g Dintr-o Arena A Cu NE = 5 Si Catena Laterala Acicila Reactioneaza La Intuneric Cu 80g De Solutie De Br2 De Concentratie 4%. Determinati
Cum Exista Tara Romania,ce Regate Mai Sunt In Ziua De Astazi?
Buna Datimi Idei De Niste Carti Frunoase Si Amuzante De Citti
X-5[tex] \geq [/tex] -7