RO Study
👤
Deea9830
Deea9830
16-09-2018
Matematică
a fost răspuns
propoziții cu atribut complement predicat
Răspuns :
Molena3
Molena3
16-09-2018
Alina are un ghiozdan frumos . ( frumos ) este atribut Mihai a plecat acasă. (acasă ) este complement circumstanțial de loc Eu merg la teatru . ( merg ) este predicat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3×7689345=? Dau Coroana
Vreau Va Rog Sa Ma Ajute Cineva!!!!
Ajutați-mă Va Rog Ca De Nu Iau 4numărul Care Împărțit La 25 Dă Câtul 26 Și Restul 24
Telefonul Meu Are Codul Pin Un Număr Format Din Patru Cifre Cu Cifra Miilor 4 Și Cifra Unităților 5 Aflați Acest Număr Știind Că Este De 55 De Ori Mai Mare Decâ
Ce Este Mai Mare:suma A 11 Termeni Egali Cu 12 Sau Suma A 12 Termeni Egali Cu 11 Argumenteaza.
Suma A Doua Numere Este 420 Aflați Numerelele Stins Ca Unul Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celelalt.
2. Entourez Le Bon Article: "Dimanche Dernier Nous Sommes Allés À Marseille. Nous Avons Eu Le/du/un Soleil Et Nous avons Fait De La/la/une Promenade En Mer. À M
Mă Ajută Cineva Și Pe Mine Dau Puncte Și Colona Îmi Trebuie Acum
1. Выделите В Словосочетаниях Главные И Зависимые Слова. Задайте Вопрос От Главного Слова К Зависимому. К Какой Части Речи Относятся Главные Слова? Первый Учите
2 He Is 12 35+ 13 The Is My Cosisin 4 You're Tall A 5 Its A Fish 6 You're In Class 8. 7 I'm A Trocher Poate Si Pe Mine Sa Ma Ajute Cineva