RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-09-2018
Matematică
a fost răspuns
cate cercuri sunt în figura de mai jos
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-09-2018
Sunt 9 cercuri in figura respectivă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13.Efectuați Dau Coroana Plsss Repedeeee
Ajutați-ma Va Rog !!!! Dau 50 P Și Corona Ajutați-ma Până La Ex3
3. Spune-ți Părerea! Cum Se Justifică Teama Lui Emil Față De Vizitiul Care Conducea Trenul? Dau Coroană Pls Pls
Considerăm Triunghiurile ABC Şi DEF Astfel Încât [BC] Congruent Cu [EF], Unghiul B Congruent Cu Unghiul E Si [AB] Congruent [DE]. A Arătaţi Că Triunghi ABC Este
Alături De Colegul Colega De Bancă Imaginează Te În Ipostaza Unui În Jurnalist Iar Colegul Colega În Cea A Lui Gând Cel Bun Realizează Un Dialog De 8 10 Replici
Determinați Numerele De Forma:3xy Divizibil Cu 154x3y Divizibil Cu 362ab Divizibil Cu 45VĂ ROOOOOOOD AJUTAȚI-MĂ!!!!!!VREAU SA ÎMI DAȚI REZOLVAREA COMPLETA
Question 8 • Your English Homework This Week Is To Write A Story. This Is The Title For Your Story: An Unexpected Discovery B • Write Your Story On Your Answer
Am Nevoie De Exercițiul 15 Neapărat!!!
Selectează Comparațiile Din Textul „E Primăvară În Inimi" De Adrian Artene Și Plasea- Za-le, În Caiet, Într-un Tabel Similar. Termenul 1 Trăsătura Comună Elemen
3 Cristinei. Ce Parte Din Budincă Primeşte Cristina? Ce Parte Din Budincă Rămâne? Reprezintă Prin Silviu Taie Jumatate Dintr-o Budincă. Din Această Bucată, El M