RO Study
👤
Mariananita19
Mariananita19
29-01-2015
Limba română
a fost răspuns
Defineste notiunea de anonim.
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-01-2015
persoana care isi tine secret numele,al carui nume nu este cunoscut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti O Compunere In Care Sa Descrieti O Pasare Calatoare In 10-15 Randuri (caiet Studentesc)...De Preferabil O Privighetoare..
Explică În 3-6 Rânduri Semnificatia Strofe Urmatoare : O Fâşie Nesfârșită Dintr-o Pânză Pare Calea, Printre Holde Rătăcită, Toată Culmea-i Adormită,
(substantiv Comun,plural,substantiv Propriu,pronume Personal,pers A ||,nr Singular)ati Jucat In Piesa De Teatru.
Transformati Textul In Vorbire Indirecta : - Salut, Vasil e! Ce Bine Îmi Pare Să Te Văd. Mi-a Fost Dor De Tine. Mi-ai Lipsit În Această Vacanţă. - Da, Şi Eu Mă
Determinati A Pentru Care Vectorii U=(a-2)i+3j Si V=8i-(2-2a)j Sunt Coliniari
Consideram Suma S=1+2+3+...+n, N Aprtine Mulimii Numerelor Naturale Nenule .Determinati N Daca N+1 Reprezinta 4% Din S
Gasiti Adjective Sinonime Cu Expresiile Date Si Indicati Gradul Lor De Comparatie : Ca Scos Din Cutie , Ca Vai De El , Tot Unul Si Unul , C-o Falca-n Cer Si Una
Rezolvati In Multimea R Ecuatia : 3x-35=7x-28; -2x=3 (x-5)+6. 5 (x-7)=3 (x-4)-13; 3 (2z+7)+4=5 (z-3);
1.Unnparalelogram Are Latura Mica Egala Cu Jumatatea Din Latura Mare, Iar Perimetrul De 60cm.Aflati Ce Lungime Au Laturile Paralelogramului. 2.Laturile Egale Al
Cum Este Afectat Mediul Inconjurator De: a) Transporturi b) Comert Dati Exemple De Factori Care Influenteaza Negativ Mediul.