RO Study
👤
Pantymvg
Pantymvg
14-09-2018
Matematică
a fost răspuns
2a+5b +3c știind ca a+b =14 c+d =9
Răspuns :
Popmarkcristian
Popmarkcristian
14-09-2018
pai faci asa
2a+2b =28
3c+3b=27 2a+5b+3c=55
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Grupul De Sunete Prezent In Fiecare Dintre Urmatoarele Cuvinte Din Text: Inpreuna = Lustruieste = Prefaceau =
Functia Sintactica A Cuvantului Care Din Propozitia "a Fi Primul Om Care A Ajuns La Polul Nord"
Grupeaza Cuvintele In Tabel Duoa Numarul De Silabe: Vizitiu, Gandea,ziua, Drum,degeaba, Pacaleste, Dumneavoastra, Stati O Silaba Doua Silabe Trei Si
Imi Poate Spune Cineva Cum Se Rezolva O Ecuatiie In R? Sunt In Clasa A 8-a, Si Sa Imi explicati Multumesc! (daca Vreti O Ecuatie Ca Exemplu...4x-10mai Mic De Ca
Va Rog Dacă Se Poate Să Mă Ajutați,vămulțumesc
Sa Se Afle Cel Mai Mic Nr De 6 Cifre Care La Împărțirea Cu: A) 37 Da Restul 29; B)73 Da Restul 18; C)157 Da Restul 1
Pls Am Nevoie De Ajutor Un Motociclist Parcurge Un Traseu In Trei Etape In Prima Zi 1 Pe 2 Din Distanta , A Doua Zi 2 Pe 5 Din Distanta , Iar In A Treia Zi Rest
Alege 3 Cuvinte Din Enunțul Următor Și Aduagă-le Sufixe Diminutivale:Băiatul Nu Prea Știa Ce Să Facă,de Aceea Rămase Pe Loc Și-l Privi Cu Ochi Mari Pe Bărbat.În
Un Amestec De Alchine C5h8 Decoloreaza 1,2 L Solutie Apă De Brom 1M. Același Amestec Reacționează Cu 47,7 G Reactiv Tollens. Masa De Sodiu Cu Care Va Reacționa
In Cate Zerouri Se Termina Nr N=1x2x3x...x30 ?