RO Study
👤
Zâmbicel
Zâmbicel
13-09-2018
Matematică
a fost răspuns
5^4:625=?
Dau coroana!!!!!!!
Răspuns :
Bluuu
Bluuu
13-09-2018
5^4÷625=625÷625=1
.............
Answer Link
Alexandravert
Alexandravert
13-09-2018
5^4=625
625:625=1
.........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Analizează Verbele Din Textul Următor: Întâlnind Cirezile De Vite Ale Unor Zmei, El Spuse Văcarilor Ce Să Zică De Îi Va Întreba Cineva Dacă Cirezile Sunt Ale
Balanta Este In Echilibru.o Bila Rosie Este Cu 1,6 G Mai Usoara Decat O Bila Albastra.Cat Cantareste O Bila Albastra.3 Bile Albastre5 Bile Rosii
Al Cincilea Rând: Esența Personajului (un Cuvânt). NAVON(din Domnita Trandafirilor)UUUURGENT
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Informațiile Solicitate Pentru Următoarele Substantive Din Textele Din Poză Substantivul ,Genul Și Funcția Sintactică Struguri
Scrie A (adevărat) Sau F (fals) În Dreptul Fiecărei Afirmații. În Trecut, Copiii: Învățau În Grădinițe, Școli, Licee; Nu Aveau Jucării Moderne; Erau Nevoiți Să
Într-un Triunghi Dreptunghic ABC Se Înscrie Un Cerc De Rază=2 Cm. Dacă Lungimea Segmentului BC Este Egală Cu 10 Cm, Atunci Aria Triunghiului ABC Este Egală Cu:
Care Sunt Conditiile Când Se Cere Așa Ceva, Cum Era Dacă Ziceau Cadranul 1 Sau 3, Ori Știu Eu. Și Rezolvarea La Acest Ex, Multumesc
Varianta Corecta Este A, Dar De Ce ? Prima Coordonata Din Varf Știu Că Este -b/2a.
2. Se Consideră Numerele Reale: A = (x + 1)² = X(x + 2) Şi B = (x-3) -x(x-6). A) Arătați Că A Şi B Sunt Numere Naturale. B) Calculaţi Media Aritmetică Și
Scrie A (adevărat) Sau F (fals) În Dreptul Fiecărei Afirmații. În Trecut, Copiii: Învățau În Grădinițe, Școli, Licee; Nu Aveau Jucării Moderne; Erau Nevoiți Să