RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-09-2018
Matematică
a fost răspuns
7 radical din 3-4 radical din 3•2
Răspuns :
Trombolistul
Trombolistul
13-09-2018
[tex]7 \sqrt{3} - 4 \sqrt{3 \times 2} = 7 \sqrt{3} - 4 \sqrt{6} \\ \\ 7 \sqrt{3} - 4 \sqrt{3} \times 2 = 7 \sqrt{3} - 8 \sqrt{3} = - \sqrt{3} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stare Pădurilor Trecut,prezent,viitor, La Bilogie
Buna Cine Ma Poate Ajuta? Prezentati In 3-5 Randuri Semnificatia Din Ultima Strofa .... FLUTURELE SI OMIDA ....De Nu Vrei Ca In Viata Sa-ti Fie Rau,ci Bine, Nu-
Dauu Coroana!!!Aflati Media Aritmetica A Numerelor 4a Si B Unde A=[tex]a=\frac{1}{\sqrt{2} } +\frac{1}{2+\sqrt{2} }[/tex] Iar B=[tex]\sqrt{3} (\sqrt{12} -2)+/2-
Fie Mulțimile: A={ 0 , 1 , 2 , 3 , 4 }, B= {2 , 3 , 4 , 5 } Şi C={x ∈ N*| X ⋮ 5 Și X < 25}.Scrieți Elementele Mulțimilor A B , A B , A\B Şi C
6. Dacă Dintr-un Număr Scad Dublul Lui 174, Obţin 1 147. Află Acel Număr.
Aflați C.m.m.d.c. Al Numerelor 16;24
Analizati Implicatiile Lipsei Respectului Față De Sine Asupra Semenilor Si Societații În Care Trăim
* Invățat Cu Întunericul, Puiul Credea Că Așa E Lumea, O Noapte Fără Sfârșit. Cum Nu Văzuse Încă Lumina Zilei Și Soarele, Nu Știa Ce Înseamnă Soare Şi Zi. Îi Pă
Explica, In 30-50 De Cuvinte, Sensul Personificarii: "Un Bucium Cântă Tainic Cu Dulceață"
Ma Ajutati La Engleza Va Rog Eu Mult Va Rog Am De Facut Un Text De 70-60 Cuvinte Va Rog Help Me Am Scris În Romana Sa Întelegeti Dar La Text Scrieti În Engleza