RO Study
👤
Dana338
Dana338
13-09-2018
Matematică
a fost răspuns
cat ?este 1decimetru
Răspuns :
Anonymous2595
Anonymous2595
13-09-2018
1dm=100 mm=10 cm=0,1 m=0,01 dam=0,001 hm=0,0001 km
Answer Link
Nasteaalexa
Nasteaalexa
13-09-2018
1decimetru=10cm succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Funcțiile Sintactice Și Prin Ce Sunt Exprimate?
Ce Clima Are Suedia?Temperat-rece Sau Temperat-oceanica?Stiu Ca Mai Are Si Subpolara In Nord
Unghiurile A Și B Ale Unui Triunghi Dreptunghic In C Sunt Direct Proporționale Cu Măsura Suplimentului Respesctiv A Complementului. Măsurile Unghiurilor Sunt ?
Precizează Tipul De Rimă Din Prima Strofă Și Măsura Primului Vers Al Poeziei. Ion Vinea, Dintr-o Toamnă
Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB||CD Are AB=24cm Si CD=12cm . Stiind Ca Înălțimea Trapezului=12 Cm Aflați: a)Aria Si Perimetrul Trapezului b)Aria Triunghiului COD
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog?Se Rezolva Cu IF,WHILE,FOR...fara Functii,pointeri,vectori,etc... Paul Este Pasionat De Colecționarea Bancnotelor. Acesta Și-a Făcu
Buna Ziua ,as Avea Si Eu Niste Intrebari Daca Tot Vine Evaluarea, Si Anume : "Băiatul Care Aleargă " - Ce Funcție Sintetică Are "care" Dar Valoare Morfologică ?
1. Arătaţi Căma Poate Ajuta Cineva?
Va Rog Frumos Sa-mi Rezolvati Si Mie Problema Asta. Doua Rezistoare 1 Si 2 Sunt Legate In Pararel La O Sursa De Curent
7. Cu Ce Forță Trebuie Să Acționăm Pe O Suprafață De 20cm2 Pentru A Produce O Presiune De 100N/m2?