RO Study
👤
Magda361
Magda361
13-09-2018
Limba română
a fost răspuns
12supra 2x-1=8pe2 atunci x=2,3.1 sau 4
Răspuns :
Lovealexa35
Lovealexa35
17-09-2018
Sper că te.am ajutat... Chiar daca e cam târziu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 2 Dau Coroana Urgent Va Rog Sa Ma Ajutați Dau Coroana Urgent Va Rog Sa Ma Ajutați
Menţionează Antonimul Potrivit Pentru Sensul Din Text Al Cuvintelor:demodate, Început, A Îmbătrânit.
Ce Tip De Sculptura A Fost Statuoa Atenei?????
Potasiul Reacționează Cu Sulful Și Formează Sulfura De Potasiu. Determina Masa De Sulfura De Potasiu Formată Din Reacția Sulfului Cu 1,2 Mori Potasiu
5 Supra Radical 3 Si 2 Supra Radical 2 La Numitori Apar Cu Semnul Minus Între Ele 5/radical 3 _ 2/radical 2Va Roggggg Urgent , Dau Coroanaaaa !
Am Nevoie Repede Dau Multe Puncte
Bună Din NouMa Scuzați Ca Va Deranjez Dar Sunt Varză La Matematica Ma Puteți Ajuta Va Rog Frumos Vă Dau Și Coroană Puteți Sa Ma Ajutați Doar La Un Ex Nu Conteaz
Pentru Tema Cu Mesajul Protejați Pământul S-au Printat 45 De Pliante Iar Pentru O Ecologizare A Școlii De 9 Ori Mai Puține. Câte Pliante Sau Printat În Total?
8 Join The Sentences Using As, When And while, As In The Examples. 1 Kim Was Looking Out Of The Window. She Saw Mike. As / When / While Kim Was Looking Out Of T
Doresc Sa Stiu Ecuatiile Urmatoarelor Reactii Chimice: a. Oxidarea Blanda A Etanolului b. Oxidarea Energica A Etanolului c. Nitrarea Fenolului In Exces De Acid