RO Study
👤
Vicky30
Vicky30
13-09-2018
Matematică
a fost răspuns
10/x=5/4,7 afla valoarea lui x
Răspuns :
Mikkka
Mikkka
13-09-2018
5X = 4,7*10
5X=47
X=47:5
X= 9,4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Marind De 10 Ori Suma A Doua Numere Se Obtine 360.afla Cele Doua Numere Stiind Ca Primul Numar Este De Trei Orimai Mare Decat Al Doilea Numar
Rezolvati Problema : O Familie A Cules Din Livada 100 De Kilograme De Mere , Pe Care Le-a Pus In Ladite De Cate 10 Kilograme Fiecare .Pentru Vanzare , Merele Di
O Propozitie Cu A Prinde(exemplu: A Prinde De Veste)
Cu Ce Este Faimoasa Scoția?Textul Îmi Trebuie In Engleza, Dar Dati-mi Va Rog Niste Simple Idei Din Ce Motive E Faimoasa Chiar Si In Romana, Eu Au Sa Pot Sa In
Redactati Un Mesaj Prin Care Sa-i Multumesti Unui Binefacator Al Tau. Va Rog De Vreo 10 Randuri Aproximativ
Construiti 3 Enunturi In Care Verbul "a Fi" Sa Fie Copulativ , Predicativ Si Auxiliar . Subliniati (spune) Predicatele Si Indicati Felul Lor!!!
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI!Media Aritmetica A 2 Numere E 1/5,iar Unul Din Numere Este 1/2.Aflati Celalalt Numar.
Povesteste, In 5-6 Randuri,ce Faci Tu Pt A-ti Ajuta Parintii
La O Impartire Deimpartitul Este 3 iar Catul . Imi Puteti Calcula Impartitorul. Pas Cu Pas Daca Se Poate.
Cezara Are O Virsta decat Catalina Care Este Cu 8ani Mai Mica,cati Ani Va Avea Cezara Cand Catalina Va Implini 12 Ani?