RO Study
👤
Cristina8280
Cristina8280
12-09-2018
Limba română
a fost răspuns
o scrisoare cu draga vara
Răspuns :
IrisLacramioara
IrisLacramioara
12-09-2018
Draga Vara,
Te ador,ești anotimpul meu preferat deoarece e cald,frumos,putem merge la plaja.
Cu drag,.....
Nu știu dacă iti place scrisoarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Cati Litri De Apa Incap Intr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 20cm, 0.7 M Si 5 Dm.
In Apropierea Cabanei Exsta O Pepinera Cu Puieti De Brad Care Sunt Folositi Pentru Impadurirea Unor Zone Defrisate. In Prima Zii Planteaza 1 Supra 3 Din Numarul
Salut! Imi Puteti Da Urgent O Compunere Pentru La Dirigentie Cu Numele : "De La Copilarie La Adolescenta? Multumesc!!!!!!!!!
Schița Unui Teren În Formă De Dreptunghi ABCD Are Lățimea AD De 30 M.Distanţa De La Punctul A La Dreapta BD Este Egală Cu 24 M. a) Arătaţi Că Distanţa De La Pu
Imi Putei Alcatui Si Mie Doua Propozitii In Care Cuvantul ,,lupii" Sa Fie In Cazul Vocativ Si Alta Propozitie In Care ,,corbii'' Sa Fie Tot In Cazul Vocativ . V
Un Pendul Simplu ,format Dintr-un Fir Inextensibil De Lungime L=1m,daca E Deplasat Din Pozitia De Echilibru Cu Un Unghi=30 Fata De Verticala Si Lasat Liber,osci
Construiti Trei Enunturi Cu Adverbe De Mod Derivate De La Substantivele :baiat,iepure Soim.
Va Rog Cine Ma Juta Cu O Prezentare Pentru 5 Motive Sa Iubim Padura
Fiecare Jumatate A Unui Teren De Fotbal Este De Forma Unui Patrat,cu Aria De 2025 Metrii Patrati.Terenul Este Extins,pastrandu-si Forma,astfel Incat Aria Se Mar
Prezentati In Cel Mult 10 Randuri O Intrecere Sportiva,precizand Locul,timpul Si Felul In Care S-a Desfasurat