RO Study
👤
Eerrtt
Eerrtt
12-09-2018
Limba română
a fost răspuns
ma puteți ajuta ????
Răspuns :
Mindrilamihaela
Mindrilamihaela
12-09-2018
fioros- rau, ingrozitor, bestial indreptare- nivelare, imbunatatire, ameliora raspundea- replica
micsoreaza- mareste bunatete-rautate incepusem- terminasem golea- umplea
mi-e frint piciorul drept de citeva zile am fost admis la facultatea de drept
* petice- c) *ochii- c) *dulceata- a) *altceva- b)
substantiv: cutia pronume personal: el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Jocurile Pe Calculator Sunt Considerate O Greseala ?
TEXT: In Clipa Aceea Gaza Prinse Cu Ochisorii O Semene A Ei Zburand Pe Sus, Cautand Poate Un Loc De Scapare Ca Si Dansa, [...] Gaza Intinse Aripioarele, S
Perimetrul Lacului Rosu Este De 2830 M. Daca Te Deplasezi Cu Bicicleta,cu O Viteza Constanta Dee 10 Km Pe Ora In Cateva Parcurgi Acest Traseu?transforma Acest T
Va Rog Imi Dati Defintia La Subiect Dar Sa Fie De 2 3 Randuri Nu Mai Mult SI LA COMPLEMENT 2 3 RAnduri
Aflati Volumul Unui Cub Cu Latura De 2,5 Cm.
Daca A+b=5 Si B+c=7, Atunci 2a+5b+3c Este?
SUMA A 3 NUMERE ESTE 5400. AL 2 LEA ESTE DUBLUL PRIMULUI, IAR AL 3 LEA ESTE CU 24 MAI MIC DECAT PRIMUL. CARE SUNT NUMERELE?
Intr-un Cos Sunt Cel Mult 310 Oua. Daca Le Numaram Cate 3, 4, 5 Sau 6ramane De Fiecaredata Unou. Daca Le Numaram Cate 7 Nu Ramane Nici Un Ou. Cate Oua Sunt In C
Intr-un Cos Sunt Cel Mult 310 Oua. Daca Le Numaram Cate 3, 4, 5 Sau 6ramane De Fiecaredata Unou. Daca Le Numaram Cate 7 Nu Ramane Nici Un Ou. Cate Oua Sunt In C
Cum Se Faceau Aceste Exercitii?transformati Sub Forma De Fr Ordinara Numerele:1. 21,(34)=2. 2,(075)=3. 1,23(13)=4. 0,06(5)=5. 12,3(4)+ 0,5(6)=6. 7,(8)-3,4(5)=3