RO Study
👤
Andrei161043
Andrei161043
12-09-2018
Matematică
a fost răspuns
pe 5 cine ma ajuta si pe mine
Răspuns :
Alexftwrope8bz0
Alexftwrope8bz0
12-09-2018
B este raspunsul,2493
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Titlul: Prietenia Început Eu Cred Ca... Cuprins În Primul Rând... În Al Doilea Rând... În Al Treilea Rând... Încheiere Şi Mai Cred Ca... (Nu Trebuie S
Am Nevoie Repede , Vă Rog Mult !! Dau Coroană !!
Un Turist A Parcurs Un Traseu Ȋn Care A Atins 3 Vârfuri Muntoase , Ȋn Trei Etape Ale Unei Zile. În prima Etapă A Plecat De La Lacul Bâlea Şi A Ajuns Pe Vârful V
Fie Un Triunghi MNP Şi NQL MP, Q = (MP). Demonstraţi Că, Dacă <NMP = <PNQatunci Triunghiul MNP Este Dreptunghic (figura 4)
Sa Se Rezolve Incuatiile În Mulțimea N: Aranjamente De N+2 Luate Câte 2
(0, Subiectul Al II-lea 1 Secțiunea Axială A Unui Trunchi De Con Circular Drept Este Trapezul Isoscel ABBA, AB = 24 Cm Şi Diagonalele Perpendiculare. Înălțimea
E- Ri. 3. Observă În Textul Citit Ce Sens Are Subs Găseşte Cel Puțin Alte Două Sensuri Ale Acestui Cuvânt Şi Utili- Zează-le În Enunțuri. Poate Fi Şi Verb? Form
De Scos Figurile De Stil Din Poezia De Mai Jos. Gerul Aspru Şi Sălbatic Strânge-n Braţe-i Cu Jelire Neagra Luncă De Pe Vale Care Zace-n Amorţire; El Ca Pe-o
Geometrie Analitică, Clasa A X-a 1. Avem Punctele A(2m-1, 3), B(m, 2m+1) Și C(2,3). Sa Se Determine M, Dacă Distanțele OA², OB² Și OC² Formează O Progresie Arit
Exemplifică O Actitiune De Solidaritate La Care Ai Putea Să Participi În Comunitatea Ta Cu Ocazia Zilei Internaționale A Culturii