RO Study
👤
Cszamarya1
Cszamarya1
11-09-2018
Matematică
a fost răspuns
89 250:6 va rog am uitat cum se face
Răspuns :
Andreipasu352
Andreipasu352
11-09-2018
Mai întâi vezi de câte ori intra 6 in 8(1 rest 2).1 scrii la raspuns iar 2 se duce mai departe(29:6=4 Rest 5).Si tot asa .Rezultatul este 14.875
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Deci Am Un Vector Care Il Citesc De La Tastatura, Lungimea Lui Este De N Elemente. Trebuie Sa Identific Daca Exista Un Element Care Are Proprietatea Ca Suma Ele
Vârsta Fiicei Este De 16 Ani,iar Cea A Mamei Este Cu 26 Mai Mare.Determinati Cu Cati Ani In Urmă Vârsta Fiicei Este De Trei Și Mai Mică Decât A Mamei.
Propozitii Subordonate Circumstanțiale . Dau Coronița !!!
Arata Ca Numerele 4n + 2 Si 2n + 4 Au Un Divizor Propiu Comun Pentru Orice N Care Face Parte Din Multimea Numerelor Naturale Nenule
Efectuați Calculul (1/2 - 1/x)•x/x-2, Unde X Aparține R/{0;2}
Rezolvati, In Multimea Numerelor Reale, Ecuatiile : A) |2x-1|-3=0b) |x+2|+|x^2 -4|=0c)|x+2|+|2x+4|=6d)|x+1|=|2x+4|
1. Scrie Enunturi In Care Verbul ''a Lauda'' Sa Fie Regent Pentru Urmatoarele Propozitii : CT , CM , CZ , CS , CV , CNS : 2. Completeaza Spatiile Punctate Cu
Ex.16 Și 17 :) Vă Rog,dacă Puteți Să Mă Ajutați :))
1. Scrie Enunturi In Care Verbul ''a Lauda'' Sa Fie Regent Pentru Urmatoarele Propozitii : CT , CM , CZ , CS , CV , CNS : 2. Completeaza Spatiile Punctate Cu
Perimetrul Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel De Ipotenuza 24cm