👤

as vrea o compunere narativa de 10-15 randuri cu titlul la bunici

Răspuns :

La bunici.

Intr.o zi frumoasa de vara, m.am gandit cu parintii mei sa le facem o vizita bunicilor.Zis si facut, ne.am luat cateva haine,si am plecat la tara la ei.                               Ajunsi acolo,i.am luat in brate pe bunicii mei,iar tot acolo m.am intalnit si cu verisoara mea pe nume Ramona. Parintii ei erau plecati in afara de ceva vreme,iar ea locuia cu bunicii. Dupa ce am discutat cu ei si am stabilit cat o sa stam acolo,am mers in casa si ne.am despachetat lucrurile.                                                                 Dupa vreo ora-doua, eu cu Ramona ne.am gandit sa mergem sa ne plimbam cu fetele,colege de ale ei. Ajunse la locul unde trebuia sa ne vedem cu ele,eu mai rusinoasa de fel,pt ca nu le cunosteam,am spus ca ma duc pana la magazin sa cumpar ceva. Am venit inapoi la ele,ne.am plimbat vreo ora-doua si am mers inapoi acasa.                                                                                                      Seara,dupa ce am luat cina cu totii,tatalui meu i.a sunat telefonul,era de la servici,interveni.se o problema si a doua zi trebuia sa mergem inapoi in oras.           Zis si facut, a doua zi, de dimineata,ne.am strans lucrurile si am plecat inapoi spre casa.Eu eram foarte suparata fiindca nu stiam cand o sa ii mai revad pe bunicii si pe vara mea. Aceasta vacanta de o zi a fost frumoasa, deoarece am stat mai mult cu verisoara mea si mi.a placut mult sa stau cu ea.Sper sa mai merg la bunici cat mai curand.        

Sper ca te.am ajutat,succes!!