RO Study
👤
Glitzerunicorn
Glitzerunicorn
11-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă vă rog dau coroana.
Răspuns :
Alexoiu22
Alexoiu22
14-09-2018
358 000
9 705
7 003 605
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Poate Spune Cineva Ce Se Prezintă În "O Scrisoare Pierduta"?
1.Stiind Ca A=24 Si B+c=70 Calculati 4a+2b+2c 2.Calculati Ab+ac Stiind Ca A=55 Si B+c=120 PLZ Help Mee
Sa Se Imparta Numarul 123 ,astfel Incat:daca Adunam La Primul 5,scadem 5 Din A Doua Parte Inmultim Cu 5 A Treia Partea ,impartim La 5 Partea A Patra,obtinem De
Îmi Puteți Spune 3 Idei Principale A Textului ,,Vulpoiul Și Pisica" De Fratii Grimm Multumesc❤
Integreaza In Enunturi Pronumele Personal Ea Cu Trei Functii Sintactice Diferite In Cazul Nominativ
Cine Mă Poate Ajuta Cu 1 Și 2 Și 3
La O Fermă Sunt 892 De Păsări. Știind Că Numarul Gainilor Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Ratelor, Sa Se Afle Cate Găini Si Cate Rate Sunt.
Aflati Numerele Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decat Restul)
Un Automobilist Parcurge O Distanta De 40km Cu V1=20m/s Si In Continuare 60km Cu V2=40m/s. Sa Se Calculeze Viteza Medie Si Sa Se Reprezinte Grafic Viteza In Fun
Stiind Ca B =6 Si Ca A+c=15 Atunci Cea Mai Mica Valore A Numarului N=6ab+5ac Este Egala Cu :....................................................................