RO Study
👤
Violetabaltari
Violetabaltari
11-09-2018
Limba română
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați la ex 2
Răspuns :
Alex12387
Alex12387
16-09-2018
In acest nou an școlar ma astept sa am colegi prietenoși. Vreau sa învăț cat mai bine la noile materii.Vreau sa o ascut os doamna învățătoare!Vreau sa ma joc cu colegii mei.Si vreau sa învăț sa calculez.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F=x^3 + 3x^2 + 5x + A f∈R[X] Aratati Ca F Are Cel Putin O Radacina In Multimea C / R. am Vazut La Raspunsuri Care Are Legatura Cu X1^2+ X2^2+x3^2 Care Mi-a
Demonstraţi Că Nu Există Numere Naturale X, Astfel Încât: 5x+1024 = Abcd7 (linie Sus).
Un Teren De Sport In Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 110 M.Afla Dimensiunile,știind Că Lățimea Depășește Cu 5 Metri Sfertul Lungimii
Buna Ziua! Stie Cineva Doua Actiuni Diplomatice La Care Au Participat Romanii In Secolele XV-XVI? Multumesc!
Am Acest Program: cin >>a>>b; S=0; for(int N=a;n<=b;n++) { If(n%3==0) S=S-n; else S=S+n; } cout < Isi Da Seama Cineva Ce Face Acest Progr
40 De Puncte Pentru Urmatorul Determinant:[tex]\left[\begin{array}{ccc}-2a&a+b&a+c\\b+a&-2b&b+c\\c+a&c+b&-2c\end{array}\right][/tex]
Imi Puteti Spune Si Mie 10 Expresii Frumoase Din Poezia O Ramai De Mihai Eminescu
Aflati Rezultatul Expresiei 2,3+4,6+ 12 Supra 3.scrieti Rezultatul Sub Forma Zecimala
4=a+2b Aflați Pe A Și B
Sa Se Rezolve Problema Din Poza Atașată :