RO Study
👤
Natascaun
Natascaun
10-09-2018
Studii sociale
a fost răspuns
Valori naționale/valori europene
Răspuns :
Deheleanadinaoxszg1
Deheleanadinaoxszg1
10-09-2018
-Tezaurul;
-Stema;
-Portul national;
-Steagul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Birou De Contabilitate,angajatii Toti Sunt Contabili?
Analizati Verbele Sublineate, In Ordinea : Ce Fel De Verb Este, Conjunctie, Persoana, Numar, Timp, Mod, Functie Sintactica.Eu As Fi Laudat Daca As Fi Cuminte.Am
Dati-mi Va Rog Cateva Figuri De Stil Din Poezia "Scoica" De Lucian Blaga Si Ce Sugereaza.Am Gasit Doar Repetitita "voi Ajunge , Voi Ajunge" Care Sugereaza Insis
In Propozitia : Mai spala Vasele .Ce Valoare Morfologica Are Cuv. MAI?
AJUTOR!!!!!!! Am Nevoie Maine Asa Ca Toate Raspunsurile Date Mai Tarziu Nu Le Voi Lua In ConsiderareAm Nevoie Urgenta De:-proprietatiile Chimice Ale Apei-struct
Care E Morala Din "Punguta Cu Doi Bani"?
Cine Ma Poate Ajuta La Vateva Probleme?!! Va Rog Sa Ma Ajutati Si Cu Intrebariile Problemelor!!prb IUN APICULTOR A ASEZAT IN APROPIEREA UNEI LIVEZI 6 RANDURI CU
Nu Stiu Ce Mi-a Venit Prin Cap, Ca Imi Vine Numai Sa Desenez. Afirm Ca Am Putin Talent La Desen. Nu Ma Pricep La Peisaje. Acum Vreau Sa Merg In Pas Cu Moda, Mai
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Povestirea Primei Carti Cu Apolodor De Gellu Naum ? Va Rog Sa Nu O Luati De Pe Net ..... Multumesc Anticipat
Buna..Vreau Si Eu O Compunere Despre Cea Mnai Buna Prietena..vreau Sa I-o Pun Pe Perete Pe Facebook!Ma Poate Ajuta Cineva ?