RO Study
👤
Ruslanaa
Ruslanaa
28-01-2015
Istorie
a fost răspuns
o propozitie despre ostatic si despre alianata
Răspuns :
Katelin13
Katelin13
28-01-2015
Stefan a fost tinut ostatic de catre rege. Cei doi au facut o alianta impotriva domnitorului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. A). Conjugă Verbul A Asculta La Timpul Viitor Pentru Limba Vorbită. B). Conjugă Verbul A Încerca La Timpul Viitor Anterior Şi La Viitorul Popular. A). A Ascu
Diferența A Două Numere Este Egală Cu 49. Aflați Cele Două Numere Știind Că Cel Mai Mic Dintre Ele Este Cu 1 Mai Mare Decât 3/5 Din Cealalalt
2×7,25+4,5×1,2-12,2=4,4:10+3,8×8,5-6,4:100=15×4,4+6,8×3,5-14,7=6,78:10+4,6×6,5-140:70=va Rooog Repedeee Va Implooor
Descrieți Acest Super Robot. Scrieti Un Text Des- Pre O Expediție Pe Marte Sau Altă Planetă La Care Ați Putea Participa În Viitor.
Eu Am 8 Ciorchini A Câte 6 Banane Fiecare. Mimi A) Câte Banane Are Mimi? 6 B) Câte Banane Are Lola? Eu Am 9 Ciorchini A Câte 6 Banane Fiecare Lola C) Câte Bana
Plise Târziu Dau Coroană
Vă Rog Mult Ajutați-mă Ofer Puncte Și Coroană
3 Look At The Picture And Answer The Questions. • Where Is All This Litter? • Where Did It Come From? • Who Litters The Waters And The Land? • Why Is It Bad For
Precizați Felul Propozițiilor Din Frazele Următoare, Dupa Modelul Dat În Imaginea Atașată.
Scrie Adjectivele Care Se Formează De La Fiecare Verb A Scoate -> A Rezolva -> Noroc Dau Coroană!