RO Study
👤
Valentina12380
Valentina12380
10-09-2018
Matematică
a fost răspuns
ex 4 va rog dau coroana
Răspuns :
BMS22
BMS22
10-09-2018
5 kg= 5000 g
5 g = 5000 mg
5000 kg= 5 t
50 dg = 500 cg
500 dag = 50 hg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Dreptunghiul Abcd Cu Latimea De 6 Cm Si Diagonala De 5 Supra 3 Din Latime, Lungimea Dreptunghiului Este...cm
Determinați Lungimea Bisectoarei Unghiului Drept Al Unui Triunghi Dreptunghic Cu Catetele De 21 Cm Și 28 Cm.
Explica Utilizarea Cratimei Din Constructia ,,de-un Lucru"Va Rog ,am Nevoie De Ajutor,dau Coroana!!
Bună Dau Coroană Și Mă Abonez Vă Rog Ajutațimă! (Și Puteți Să Faceți Rezolvarea Pe Foaie Vă Rog) Va Rogg Repedee
În Livada Bunicului Sunt Trei Nuci Meri Cu Opt Mai Mulți Peri Cât Nuci Și Merg La Un Loc Iar Restul Până La 35 Sunt Pruni Câți Pruni Are Bunicul În Livadă?
Apreciata De Fiica Ei Pentru Modul Cum Arata In Chimono,Doamna Deleanu Intoarse Capul Pe Fereastra,sa-i Zboare Rasul Acolo De Unde Rasar Fluturii.Formuleaza Un
Bună Dau Coroană Și Mă Abonez Vă Rog Ajutațimă! (Și Puteți Să Faceți Rezolvarea Pe Foaie Vă Rog) Va Rogg Repedee
X.4.182. Pentru Împrejmuirea Unui Parc De Formă Dreptunghiulară Cu Latimea De 24 Metrişi Lungimea De Trei Ori Mai Mare Se Folosesc Lanturi A Câte 3 Metri.Ştiind
5 Completează Enunţurile Cu Cuvintele Care Lipsesc. 3>OCopilul (care?)cântă.Floarea (ce Fel De?)a Înflorit.• Soarele (ce Fel De?)a Răsărit.
Va Rog Frumos Dau Coroana!