RO Study
👤
Georgeungurean
Georgeungurean
28-01-2015
Geografie
a fost răspuns
de unde pana unde este ucraina?
Răspuns :
MirelaBalauca
MirelaBalauca
28-01-2015
Ungaria , Serbia , Rep.Moldova ,Bulgaria
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă 1a3b,5c=1•10 La A Treia+4•10 La A Doua+3•10+7+5 Supra 10 + 3 Supra 10 La A Doua , Atunci A+b+c Este Egal Cu ...... Vă Rog Să Explicați Cum Ați Făcut, Dau C
Buna! Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog ? Vreau Sa Mentionez Ca Sunt Incepator Si Nu Stiu Prea Multe Din Limbajul C++! Stiu Sa Afisez Sa Citesc Sa Declar Variabile
Cât X Cât X Cât = 5 Gaseste 4 Solutii Sper Ca Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Asta
Alcatuieste Toate Prop In Care Substantivul Carnet Sa Indeplineasca Functii Sintactice Invatate In Cazurile N AC G SI D (functii Sintactice Din A Seasea)
#972 Pozitii Se Dă Un Șir De Caractere. Să Se Determine Câte Vocale Din Șir Sunt Cuprinse Între Două Consoane. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatur
Alcatuieste Un Text Din 8-9 Randuri In Care Sa Folosesti Cuvintele:primavara,sat,dimineata,vacanta,Pasti,copii,eu,prietenul,lalele,zambile Si Ghiocei. Da-i
Aratati Ca 2 | (1^n+2^n+3^n),pentru Orice N E N.
#920 CifMaxMinRec Să Se Scrie O Funcție C++ Recursivă Care Să Determine Cifra Maximă Și Cifra Minimă A Unui Număr Natural Transmis Ca Parametru. Funcția Va Înt
Care Sunt Sinonimele Pentru Vesel
Ajutatima Repede Va Rog!