RO Study
👤
Istoria7773
Istoria7773
05-09-2018
Istorie
a fost răspuns
Explica notiunile suzeranitate
Răspuns :
Kiki3054
Kiki3054
06-09-2018
suzeranului asupra seniorilor vasali. Dreptul unui stat asupra altui stat care are guvern propriu, dar nu are autonomie completă. Sper ca Te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Multimea A={ X | X Este Cifra A Nr "721561"} a) Nominalizati Elementele Multimii A b) Precizati Cardinalul Multimii A.
Salut !Vreau Sa Va Intreb Cum Se Face Astfel De Exercitiu Pentru Ca Nu Am Inteles Lectia Cum Aflu Numerele?A={xeN| 21 Mai Mic Sau Egal2x-1 Mai Mic Sau Egal33}B=
Un Ex In Care Sa Avem Toate Operatiile De : Inmutire , Impartire , Adunare , Scadere , Si Factori Comuni , In Care Sa Il Fac Eu Va Rog Frumos , Pentru Teza
Multimea Nr Naturale,mai Mici Decat 38 Divizibile Cu 3
Care Este Vârsta Lui Cristian,daca Nr Anilor Lui Este Un Nr Par ,cuprins Antre 17 Si 25,cu Suma Cifrelor 6? Cristina Are ? De Ani
Dau Coroana Ma Abonez Si MultumescE Si F 9 E Bonus...nu E Obligatoriu
2. Calculati: a) -radical Din 147+radical Din 300-radical Din 27-radical Din 75 b) Radical Din 162+radical Din 18-radical Din 288+radical Din 8 c) 2-radical Di
Va Rog Frumos Ajutatima Dau Coroana +10 Puncte+ Mulțumesc+ Abonare.Compunerea Va Rog Si Va Mulțumesc.
A)Rezultatul Calculului 1/2+1,(2) Este Egal Cu ?b)Aratati Ca |x-1|+|x+2|=3 Pentru Orice X€[-2,1]
Pe 1 Dau Coroana Urgent Va Rog