RO Study
👤
Lenu10
Lenu10
03-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Rog urgent! Dau coronita! Care le stiti!
Răspuns :
Alitta
Alitta
03-09-2018
Am anexat rezolvarea pentru ex. 5) . ---
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Tatăl Are Cu 25 De Ani Mai Mult Decat Fiul Si Cu Mama. Dacă Mama Are 30 De Ani, Câți Ani Are Fiul?
Numeroteaza Ordinea In Care Se Desfasoara Intamplarea Heidi Urca Spre Coliba Bunicului La Munte.Bunicul Ii Arata Camera Fetitei.Heidi Se Intalneste Cu Bunicul.H
Va Rog Frumos Sa Incercati Sa Va Grabiti!! DOAR SUBIECTUL 1!!! ATENTIE
Descrie Coprta Cartii ,,Amintiri Din Copilarie"în 15 Rînduri Dau Corona Va Rooooggggg
1. Tracii, Veniți De Curând, Se Află În Marginea Oastei; Resos Li-i Domnul, Odrasla Lui Eloneu , Şi-i Acolo. Caii Văzutu-i-am Eu, N-au Seamăn De Mari Şi De Mând
75% Din Cantitatea De Mâncare Pentru Papagali A Fost Cumpărată De Eric Dintr-un Magazin În Prima Zi,anume 150kg,apoi Restul A Doua.Care A Fost Cantitatea Totală
Compunere De 800 De Cuvinte Ce Profesii Vreu Să Devin În Viitor
Plaseasa 3 Dintre Verbele Selectate La A) Modul Imperativ B)infinitiv C)participu Includele In Inunturile Proprii
Redactează Cuprinsul Unui Text Creativ În 10 12 Rânduri Care Să Aibă Introducerea Și Încheierea De Mai Jos Dă I Un Titlu Potrivit Lunea Februarie Se Apropie De
20. Un Camion Transportă Marfă În Oraşele A, B, C, D, E, Din Figura Alăturată. Aflați Cel Mai Scurt Drum Ce-l Poate Face Camionul, Dacă Pleacă Din Oraşul A Şi S