RO Study
👤
Deeeaaaaaa10
Deeeaaaaaa10
30-08-2018
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor va rog!!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
05-09-2018
Pozele conțin rezolvarea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Aniversarea Sa Ana A Preparat 12L De Limonada.Aau Consumat Doar 3sticle De Cate 2L. Cati Litri De Limonada Au Rămas?
Când S-a Trezit, Soacra Cu Trei Nurori A Găsit În Casă Urmele Unui Ospăț În Bună Regulă: Firimituri, Vase Aruncate În Toate Părțile, Cofăielul De Vin Răsturnat.
1.Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi Inecuatiile: a) X+5<2 b) 2x-3<5 c) 7x-8 Mai Mic Sau Egal Cu 6 d) -3xX+8<2 e)-2x-10 Mai Mare Sau Egal Cu 14 2.
Alcătuiește Un Text Cu Titlul Ce Am Mai Frumoasă Zi Din Viața Mea În Care Să Prezinți În Opt Nouă Enunțuri O Zi În Care Te Simți Cel Mai Bine
Exersămînfruntând Cobrele- Partea I -Satul Morbund, Situat La Vreo 25 Km De Delhi, Capitala Indiei, Este O Localitate Deosebită, Unică Inlume: Maitoţi Locuitori
Sa Intelegem Textul:1. De Ce Este Important Să Ne Implicăm In Actiuni De Voluntariat?2. Cine Sunt Oamenii Cu Nevoi Speciale?3. Ai Avut Vreodată Ocazia Să Te Imp
4 Însușiri A Lui Harry Potter! Va Rog Sa Ma Ajutați! Dau Coroana!❤️
[|-6-8|: (-2) + (-2)3+(-3)0]:|-5+3|= AM NEVOIE DE AJUTOR
VA ROG FRUMOS. IMI TREBUIE URGENT FOARTE TAREE DAU 100 PUNCTE+ COROANA
De La Piață Am Cumpărat 8 Kg De Mere Cu 3 RON Pe Kilogram Și 4 Kg De Căpșuni Cu 5 RON Pe Kilogram Ce Rest Am Primit De La O Bancnotă De 50 RON