RO Study
👤
Butasarasbpa7pn1
Butasarasbpa7pn1
29-08-2018
Istorie
a fost răspuns
Dau coroana.Va rog multtt
Răspuns :
Cutness
Cutness
29-08-2018
Reprezinta al doilea mileniu.Cred ca are aproape 119 decenii incheiate.
Answer Link
Аноним
Аноним
29-08-2018
Anul 1194 i.Hr. reprezinta mileniul II-lea i.Hr. si contine 119 decenii incheiate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Numărul Cu 5 Mai Mare Decât Suma Numerelor 10 Și 20
Ajutor Urgent Vă Dau Coroana Și Puncte Multe.
Ajutor! Clasa 9 Lucrare De Laborator La FizicăDau Coroană
Clasa 6 Istoria Caiet De Competente 2019 Istoria Romanilor Si Universala pagina 51 Ex 1.enumera Orasele Franceze
Salut! Am De *negat P(x)* Pentru Acest Exercițiu Pe Care L-am Făcut In Clasă Și Nu Pot Să-mi Dau Seama Cum Se Face. Dau Coroană!!
Lemele Cu Justificări Şi Prin Exercițiu. A) La O Fermă Avicolă Sunt 1630 De Gâşte Şi 1200 De Curci. Lunar, Pentru Fiecare Gâscă Se Rezervează 3 Kg De Porumb, Ia
Scrieți Un Text Argumentativ De Cel Puțin 100 De Cuvinte Despre Importanta Lecturii.repede Va Rogggdau Coroana
The Dialogue And Fill In The Gaps By choosing The Correct Words (A, B Or C). Tom: Hi Bill. 1).......... Is Your New Flat? Bill: It's Great. Tom: What's It Like?
4. În Pătratul ABCD, Notăm Cu M, N, P Şi Q Mijloacele Laturilor AB, BC, CD, Respectiv DA. Arătaţi Că Patrulaterul MNPQ Este Pătrat.
X A) Associe Les Mots Des Deux Colonnes : Regarder Éteindre Apprendre Lire Connaître Perdre Son Temps Les Programmes La Télévision Ses Leçons Un Livre De Lectur