RO Study
👤
Cookie333
Cookie333
27-08-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog dau coroana le vreau rezolvate!!
Răspuns :
102533
102533
27-08-2018
=====================================
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunaa! Am Si Eu Un Exercitiu La Limba Romana Si Am Mare Nevoie!- Din Cartea De Limba Romana Editura Hummanitas Clasa A VII-a Ex 8/pag.134*Exercitiul: ----------
Cum Se Spune In Spaniola La Lume?Sa Vad Daca Stiti!
Ajutati-ma Va Rog Frumos Sa Scriu Un Eseu La Psihologie Despre Argumentarea Dintre Trasaturile De Personalitate Si Comportamentul Tolerant.
Notati In Caiete Figurile De Stil Prin Care Este Realizat Portretul Pasei Hassan . Evidentiati Trasaturile Care Il Diferentiaza Cel Mai Tare De Mihai.
Pentru O Actiune Umanitara , La Un Orfelinat S-au Cumparat 200 De Carti , 250 De Caiete Si 300 De Creioane Care S-au Impartit Copiilor In Pachete De Acelasi Fel
M:m+1-n X 0 +m:m=756
F(5x-l)=4x+7+3f(4) f(4)=?
Paul,Marcel Si Radu Au Impreuna 77 De Masinute.Daca impartim Numarul Masinutelor Lui Marcel La Numarul Masinutelor Lui Paul Obtinem 4 Rest 2.Radu Are Cu 3 Masi
Un cub Omogen Poate Fi Deplasat La O Distanta, Multiplu Intreg Al Muchiei, Pe Un Drum orizontal, In Doua Moduri: 1. prin alunecare, Coeficientul De Frecare Fiin
Doua Stilouri Si 3 Creioane Costa 15 Lei, Iar 5 Stilouri Si 6 Creioane Costa 36 Lei . Ce Rest Voi Primi De La 2 Bancnote De 10 Lei Daca Voi Cumpara 2 Creioane S