RO Study
👤
Sofsphots
Sofsphots
24-08-2018
Limba română
a fost răspuns
puteti sami ajutati la ex. 7?
Răspuns :
CataAnaMaria
CataAnaMaria
24-08-2018
Era pe la sfrasitul lui august .
lui - valoare morfologica articol nehotarat.
Answer Link
LoveParrots001
LoveParrots001
24-08-2018
lui=articol nehotarat....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Pronumele Și Adjectivele Pronominale Din Fragmentul Din Poza.Am Nevoie De Felul,cazul Și Funcția Sintactică.( Nu Analizați Formele Care Se Repeta)
In Figura Alaturata, Lungimea Curbel Care Separa Cele Două Secțiuni Ale Discului Este Egala Cu:
જીવી જીવી (9 Încercuiește În Fiecare Situație Imaginea Ce Ar Putea Înlocui Cuvântul Subliniat Un Borcan De Gem Nu Costă Un Leu. Şoricelul S-a Întâlnit Cu Un Leu
Daca 3 Creioane Și 4 Pixuri Costa 18 Lei ,iar 2 Creioane Și 3 Pixuri Costa 13 Lei , Sa Se Determine Cat Costa Un Creion Și Cat Costa Un Pix
Aplic Formați Grupe De 3-5 Elevi. Citiți Cu Atenție Documentele A Şi B. A. Ascultă, Străine, Patria Şi Numele Meu: Locul Meu De Origine A Fost Mai Înainte Elada
V. Asociați Două Dintre Basmele Citite, În 70-100 De Cuvinte, Având În Vedere Un Element Comun.
14. Descoperă Pronumele Personale Învățate Printre Literele Cuvintelor Următoare, După Model: Viorele → Ele, El, Ei N Legumele Cafea ; Şuvoaie ; Soarele
Alcătuiește Propoziții Cu Următoarele Construcții O Nouă Rochie O Rochie Nouă Într O Bună Zi Într O Zi Bună Săraculăm Omul Sărac O Adevărată Minune O Minune Ade
Mihai Dorește Să Rezolve În Vacanța De Primăvară 55 De Exerciții Și 40 De Probleme El Și A Planificat Să Le Termine În Cinci Zile Rezolvând În Fiecare Zi Un Num
Scrie Câte Un Enunț Folosind Schemele Urmatoare: VC CVCV CVCV CVCV C Înseamnă Consoane, V Înseamnă Vocale Va Rog E Urgent Plss