Răspuns :
Într-o dimineață când mergeam la școala cu prietena mea cea mai buna am dat peste o cutie ciudata!Avea o culoare maronie și niște inscripții ciudate pe ea!In timpul scolii,amândouă ne gândeam la acea cutie misterioasa de pe strada!In drumul înspre casa cutia era încă acolo!Din curiozitate am luat cutia fara ca prietena mea Mara să știe!Când am ajuns acasă am deschis cutia! Înăuntru era un bilețel pe care scria:. ,,Buna!Eu sunt un bogătaș foarte mare in lume!Mi-am ascuns toată comoara într-un seif!Acel seif este în casă mea de pe plaja!Este o vilă albă!Seiful e după dulapul cu mine! Înăuntru am lăsat cheia de la seif!Ai grija! Michel." Când am văzut scrisoarea era neapărat să merg!Doar eu cu Mara știam de comoara!Am plecat în căutarea ei!Am găsit comoara! Ac suntem bogate! Trebuie sa recunosc!Accea comoara ne-a adus multe aventuri!Din cauza acelei cutii am avut câteva zile pline de aventura!Ador accea cutie! SPER CA TE-AM AJUTAT! MAI RECITESTE TEXTUL! EU AM FOST FOARTE OBOSITA CAND L-AM FACUT!