RO Study
👤
Ells84
Ells84
20-08-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul. nr cinci
Răspuns :
Bujorandrei
Bujorandrei
20-08-2018
Am inmultit amandoi termeni din paranteza cu fractia (x-2)/(x-1), am simplificat ce se putea,am transformat o ecuatie intr-un binom patrat si am facut din nou o simplificare, ajungand la rezultatul dorit.Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Va Rogdimensiunile.mici Ale Acestuia
VA ROG AJUTAȚI-MĂ!DAU COROANA
6 Citiți Enunțurile Şi Rezolvați Cerințele. A Scrieți În Ordine Crescătoare Numerele Pare De Trei Cifre Identice. Soluție. 222, B Ordonați Crescător Numerele Cu
Completează După Model: băieţi sitoni maimute băiat piton maimuță statuie prieten urs gheară şarpe pom nucă palat p BRUN BE E. ** ⠀⠀⠀ băieţii nitonu MaGH ||||
Pulbere De Stele Rezumat Capitolul 8DAU COROANA
Suma A Trei Numere Este 147. Află Cele Trei Numere, Știind Ca Al Doilea Este De Trei Ori Mai Mare Decât Primul, Iar Al Treilea Este Cu 31 Mai Mare Decât Dublul
G) Menţionaţi Rolul Cratimei În Structura Nu-mi (nu-mi Puteam Da Seama). b) Explicați, Într-un Text De 30-50 De Cuvinte, Semnificația Secventei: În Vis, Se Făce
8 Lui Mowgli Şi Puilor De Lup Le Place Foarte Mult Matematica. Ei Îţi Propun Să Rezolvi Următoarele Exerciţii. Observă Numerele Şi Citeşte-le Cu Voce Tare. 346
Raportul Perimetrelor A Douà Triunghiuri Asemenea Este Egal Cu 0, (3). Dacà Aria Triunghiului Ce Are Perimetrul Mal Mic Este Egala Cu 5 Cm?, Aflati Aria Celui D
101.Se Consideră Mulţimile A={1, 2, 3} , B={1, 4} , C= [0, 1], D= [1, 2]. Reprezentați În Plan, Într-un Reper XOy, Urmatoarele Mulţimi: 2 A) A×B; B) B×A; C) A×C