👤
Ale8494
a fost răspuns

Solutia reala a ecuatiei x la a 2 supra radical din 7 +radical din 3=radical din 7 - radical din 3

Răspuns :

[tex] \frac{ {x}^{2} }{ \sqrt{7} + \sqrt{3} } = \sqrt{7} - \sqrt{3} \: \: | \: \: \times ( \sqrt{7} + \sqrt{3} ) \\ {x}^{2} = ( \sqrt{7} - \sqrt{3} )( \sqrt{7} + \sqrt{3} ) \\ {x}^{2} = 7 - 3 \\ {x}^{2} = 4 \\ = > x1 = 2 \: \: \ \\ = > x2 = - 2[/tex]

=> S={ -2 ; 2 }
Alitta

Am adaugat o rezolvare . . . . .

-------------------------------------------

Vezi imaginea Alitta