RO Study
👤
Pufyyyyy
Pufyyyyy
28-01-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum se numeste gruparea termenilor?
Răspuns :
Deva
Deva
28-01-2015
asociativitate este raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Poate Spune Și Mie Cineva Toate Trăsăturile Baladei, Doinei Și Fabulei, Va Rog Frumos . Sunt Clasa A 6 A Și Mâine Dau Teza...
Aflati Varsta Tatalui Si Varsta Fiului Daca In Urma Cu 2 Ani Varsta Tatalui Era De 9 Ori Mai Mare Iar Peste 3 Ani Varsta Fiului Va Fi De 5 Ori Mai Mica Decat Va
Acum 2ani Anca Si Mama Sa Aveau Inpreuna39 De Ani.Cati Ani Au Acum Dar Peste 5 Ani?
Analizeaza Adjectivele Din: "Era In Adevar Un Barbat Scund,cu Talia Subtire,dar5 Bine Proportionat Si Cu O Certa Degajare De Agerime Si Forta Concentrata.Purta
Rezolvati In R Inecutia: A (2x Este Mai Mare Ca 12) B (-3x Este Mai Mare Sau Egal Ca 15) C(8xeste Mai Mic Ca 24) D( - 1\2x Este Mai Mic Sau Egal Ca -1) E(5xes
Controlați Compunerea Va Rog( Daca Am/nu Am Greseli) Căpitanul Spark Era O Zi Simplă De Primăvară. Cineva Se D
Problema Care Trebuie Rezolvata In C Cu Biblioteca Iostream, Va Rog: Un Număr Natural Este Pseudoperfect Dacă Este Divizor Al Sumei Divizorilor Săi. Cerinţa Să
Determina Coordonatele Geografice Ale Virfului Kosciusko,aplicind Reteaua De Grade Ajutatima..!!
Din Cantitatea De 7082 S-au Consumat 2/7.Cat Reprezinta Cantitatea Ramasa?
Un Șir (xn) Este Definit Prin Formula Termenului De Rang N: xn=n2-7n+6. a) Scrieți Primii Cinci Termeni Ai Șirului. b) Determinați Rangul Termenului Egal Cu 24