RO Study
👤
Dolly0
Dolly0
04-08-2018
Limba română
a fost răspuns
Ajutor va rog frumos..Am nevoie de o poezie
Răspuns :
BebeBia23
BebeBia23
04-08-2018
Pe marginea lacului,
O lebada frumoasa,
Pe apa plutind,
Danseaza gratioasa.
Perechea ei frumoasa,
Ajunge aici frumos
Si danseaza amandoi,
Frumos si mânios!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7/64+57/56+311/102=?
Construiește Câte Un Enunț În Care Să Apară O Comparație Respectiv O Personificare Pentru Cuvântul Ghiocel
Întrebați Câți Ani Are Motanul Încălțat A Răspuns Împarte Vârsta Mea La Șase Adună Apoi Cu Triplul Lui 5 Și Obțin 17 Scrie Un Enunț Scrie Sub Formă De Exercițiu
Fije Su Posición Frente Al Tema. ¿Está Usted De Acuerdo O En Desacuerdo Con La Ley Del Hijo Único En China? Justifique Su Respuesta. Y ¿Aplicaria Usted Esta Mis
Formulează Răspunsuri, Cu Ajutorul Informațillor Din Taxtale De Mai Sus Cum Se Numeste Obiectul Prezentat ? • Ce Culoare Are? • Din Ce Material Este Confectiona
21). Precipitatul Alb Persistent Rezultă Din Reacţia: 1) H₂SO4+BaCl2 2)AgNO3+HCI 3)Na2SO4+BaCl2 4) AgNO3+ KCl
Ana A Citit 25 Pagini Dintr-o Carte, De 7 Ori Mai Puțin Decît Victor. CU CÎTE PAGINI A CITIT Mai Puțin Ana Decit Victor
Bună Seara Te Rog Cineva Să Mă Ajută Repede!STAREA DE GAZ1.Determinați Numărul De Molecule Din Următoarele Cantități De Substanțe!a) 96 G 02b) 68 G NH32.Determi
5. În Triunghiul MNP, RE MN Şi RT || NP, TE MP. Calculați: A) MP, Dacă MT+ MP = 24 Cm, MN = 14 Cm, RN = 10 Cm; B) MT, Dacă MN MR 13 == 8 Şi TP = 15 Cm. Vă Rog!
Ajutatima Va Rog Ofer Multe Puncte!