RO Study
👤
Nhuiwiwi
Nhuiwiwi
02-08-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog coroana
Răspuns :
RamurelPastrama
RamurelPastrama
02-08-2018
pa vecinii sunt 234 232 si 234 234 ia cel maimic nr par este mai mic ca el este 431 022,234 232+234 234=468 466 +431 022=899 488
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 Read The Rubrics, Underline The Key Words Andanswer The Questions For Each One.The Following Statement Was Recently Printed Ina Local Newspaper.English Is Th
Prezintă În Minim 20 De Rânduri De Ce Felix Sima Poate Fi Considerat Un Model Comportamental
La Grădina Zoologicaadaptare După Marin SorescuGrădina Zoologică E Un Fel De Magazin De Jucării, Unde Tigrii, GirafeleHei, Ca Pe Scufiţa Roşie Te-ar Mânca, Cuşc
Am Și Eu Nevoie De Ajutor Cine Mă Ajută Va Roggg
Buna Seara Va Rog Frumos Ex 14.va Mulțumesc
1. Activitate În PerechiCompletați Un Organizator Precum Cel De Mai Jos, Folosind Informații Din Lecţie Şi Din ConvenţiaONU Cu Privire La Drepturile Copilului.
20. Fie C Un Punct Oarecare Pe Mediatoarea Segmentului AB Şi Construim AD Perpendicular Cu BC, D Apartine BC. Dacă Bisectoarea Unghiului
De 2,8 M. În Figura Alăturată, ABCDA'B'C'D' Este Un Cub Cu Latura De 4 Cm, Iar M Este Mijlocul Muchiei BB'. A) Află Volumul Cubului. B) Demonstrează Că Planele
Completează Graficul Cu Temperatura Care A Fost Înregistrată Miercuri, Știind Că A Fost Mai Ridicată Decât Luni, Dar Mai Scăzută Decât Marți
La Grădina Zoologicaadaptare După Marin SorescuGrădina Zoologică E Un Fel De Magazin De Jucării, Unde Tigrii, GirafeleHei, Ca Pe Scufiţa Roşie Te-ar Mânca, Cuşc