RO Study
👤
MITICAL44
MITICAL44
30-07-2018
Matematică
a fost răspuns
compune o problemă.Detali triplu șibudlul
Răspuns :
Anonim10256
Anonim10256
30-07-2018
Maria are 18 mere. Cristina are dublul merelor Mariei și triplul merelor Ioanei. Câte mere are Ioana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Spunem Asa ,,Cata Dreptate Avea Raposatul Meu Bunic" Analizati Propozitia Spunand Partea De Vorbire ,cazul Si Functia Sintactica. MULTUMEC:* URGENT!!
1)Un Tren Accelerat Merge Cu Viteza De 27,7 M/s.Calculați Distanța Parcursă În 4h?
Din 12 G Metal Trivalent, De Puritate 90%, Se Obtin 15,3g Oxid. Stiind Ca S-a Lucrat Cu Randament De 75%, Calculeaza Masa Atomica Ametalului.
Imi Puteti Spune 4 Arhaisme Din Textul ,,Steluta'', De Vasile Alecsandri
Muresul Este Cel Mai Importeant Afluent Al ............ Izvoraste Din Carpatii ................. Trece Prin Depresiunea .................... , Taie Carpatii....
Diferenta A Doua Nr Naturale Este Cu 50 Mai Mica Decat Dublul Sumei Lor Iar Suma Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor Aflati Nr
1)Să se Calculeze Densitatea Unei Bucați de Sticlă de Forma Cubică Cu Latura De 1,5m Știind Că masa Ei Este De 8437,5Kg.
Explicati Modul De Formare A Cuvintelor: dialectici , (versurile) mele , deodata .
Va Rog vreau Si Eu Un Text Despre o Drumetie, In Care Sa Folositi Cuvintele:sa, S-a,ia,i-a,iau,i-au. Multumesc!
Ce Sa Intamplat In Anii 1001si 1002??