RO Study
👤
Claudia246
Claudia246
30-07-2018
Matematică
a fost răspuns
Nu le mai stiu. Va mulțumesc!!
Răspuns :
Ana23mariap
Ana23mariap
30-07-2018
Ai rezolvarea în atașare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Alcatuiti 5 Prop Cu Pronumele Personal De Politețe :dumneata,dumnealui Dumneaei,dumneavoastră ,dumnealor Urgent
Analizati Substantiivele Din TextPlugusorul Este Un Vechi Obiect Care Exprima Dorinta Omului De A Avea O Recolta Bogata In Noul An. Te
Pune Semnele +,-,* Pentru A Obtine Propoziti Adevarate 6 5 9 3 =33
2 Propoziti In Care Atributul In Cazul Acuzativ Sa Fie Precedat De 2 Prepozitii Compuse Diferite
Am Fost Bolnav In Ultimile 2 Sapt. Iar Acum Incerc Sa Imi Fac Tema La Chimie Insa Chiar Nu Stiu Cum. Sper Sa Ma Ajute Cineva. Va Dau Doar Un Singur Ex Si Va Rog
Buna,am Si Eu Nevoie va Rog De O Compunere Despre Serialul Meu Preferat, Dar In Care Sa Folosesc Pronume. Multumesc
Ma Poate Ajuta Cu Un Referat Despre Sfanta Maria. Trebuie Sa Scrie Despre Viata Ei, Cand/ Unde S-a Nascut.... Ce A Facut. Trebuie Sa Fie Cam De O Pagina.
Scrie Trei Propozitii Dupa Modelul Dat Oamenii Uda Cine? Ce Fac?ce? Ce Fel De?
Intr-o Masina Seiancarca 48 De saci Cu Zahar Si 28 De Saci Cu Faina. Cati Saci S-au Transportat, Daca S-au Efectuat 4 Transporturi Cu Cate Doua Masini De Fie
Sfertul Unui Nr Nat Se Aduna Cu Jumatatea Nr Si Se Obtine 63 Care Este Nr? FARA GLUME!