RO Study
👤
Sabisabin2011
Sabisabin2011
24-07-2018
Matematică
a fost răspuns
Problema 41 repede...............
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
24-07-2018
L-am rezolvat "repede".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Cel Mai Mic Element Al Multimii M24 U M18 Este? ( Între M24 Si M18 U Este Întors)2. Determina Numărul Natural X, Astfel Încât 18 Supra 2x+1 Apartin Multimii
Daca A=0.(6)si B=0.0(6) Atunci Raportul Numerelor A Si B Este:b Reprezinta...................% Din A
Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Patrate Perfecte:a) 1000²-1000-999 Va Rog Muult.
Prima Carte Pe Care Am Primit-o In Dar Se Numeste ............ Si Este Scrisa De .................. Am Primit Aceasta Carte De La ............... Pentru Ca ....
Imi Povestiti Si Mie Textul Acesta? Doi Feti Cu Stea In Frunte "Dupa Ce Imparatul Adormi, Paturile Incepura Sa Sc
Motiveaza Folosire Perechii De Virgule Din Propozitia:Trista Veste,prieteni,sa Ne Gatim De Moarte.
Daca 13% Dintr-un Numar Este 65 Atunci Nr Este:
Un Pix Si Un Stilou Costa 5 Lei,un Stilou Si Un Caiet Costa7 Lei,iar Un Pix Si Un Caiet Costa 6 Lei.Afla Cat Costa Fiecare Obiect.
VA ROG CUM SE POATE REZOLVA ACEST EXERCITIUInlocuieste;1.What¨s This?2.It¨s A House.3.We¨re At School.4.They¨re Happy.5.They Aren¨t Sad6.It Isn¨t A Cat7.Where¨s
In Trei Cosuri Mama Are,Oua - Aduse Din Cuibare, Primul Are 10 Oua ,iar Al Doilea 5 Ori 9, In Al Treilea Jumatate , Cat In Cosurile Toate. - Ei ,copile,stii Tu