RO Study
👤
Ceciliamatei
Ceciliamatei
20-07-2018
Matematică
a fost răspuns
{[(100:x)·4]+4·5}·2=2·60
Răspuns :
Crissilolypop20
Crissilolypop20
20-07-2018
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Maverickarcher
Maverickarcher
20-07-2018
Mai intai am efectuat calculele si am impartit ambele parti cu 2.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intru-un Sir De 87 Numere Naturale Consecutive Numarul De La Mijloc Este 200.a Se Afle Primul Si Ultimul Numar Si Apoi Suma Tuturor Numerelor Din Sir
Am Si Eu Nevoie Va Rog De Un Text Argumentativ De 10-15 Randuri , Subiectul Sa Fie Rolul Prieteniei In Viata Unui Om . Puteti Sa Ma Ajutati ?
Alcatuiti O Propozitie In Care Un Verb La Modul Gerunziu Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Complement Indirect.Va Rog Cat Mai Repede!!!
Ma Puteti Ajuta Va Rog, Am Mare Nevoie Cu Urmatoarea Problema: In Urma Dehidrogenarii Unui Alcan Rezulta 2,8 Ml Hidrogen Si Un Amestec De Alchena Si Alcan In Ra
4. Ionii 7N3-, 8O2-, 9F-: A. Sunt Izoelectronici Cu Neonul (10Ne) B. Au Acelaşi Număr De Protoni C. Sunt Identici
Definitia Triunghiului Isoscel
Definitia Triunghiului Isoscel
1. Ce Efecte Ale Interacţiunii Suferă O Minge Aflată În Repaus Atunci Când O Loveşti Cu Piciorul? a) Accelerare; b) Frecare; c) Deformare Elastic; d) Deform
Intru-un Sir De 87 Numere Naturale Consecutive Numarul De La Mijloc Este 200.a Se Afle Primul Si Ultimul Numar Si Apoi Suma Tuturor Numerelor Din Sir
Un Multiplu Al Numarului 17