RO Study
👤
Nutuadi12
Nutuadi12
19-07-2018
Matematică
a fost răspuns
a)-12-13x=-2-3x va rog
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
19-07-2018
-13x+3x= -2+12
-10x=10
x= -10/10
x= -1
Answer Link
Cocirmariadenis
Cocirmariadenis
19-07-2018
a)
- 12 - 13 x = - 2 - 3 x
- 13 x + 3 x = - 2 + 12
- 10 x = 10
x = 10 : ( - 10 )
x = - 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta , In 5 Randuri , Semnificatia Secventei : Mai Ales In Miazanoapte Imi Pusesem Toata Nadejdea ; De Acolo Avea Sa Vina Mult Asteptatul Nor De Zapada . Mi
Care Este Curentul Literar La Poezia Zburatorul De Ion Heliade Radulescu ?
Compara Numarul 129 Cu Cel Mai Mic Numar De Trei Cifre Identice Si Numarul 107 Cu Numarul Format Din 11 Zeci Si 3 Unitati
Prezinta Semnificatia Secventiei: ,,mai Ales In Miazanoapte Imi Pusesem Toata Nadejdea; De Acolo Avea Sa Vina Mult Asteptatul Nor De Zapada. Mi-l Inchipuiam Eno
Ajutatima După O Scumpire Cu 30%, Preţul Unui Obiect Este 325 De Lei. Determinaţi Preţul Obiectului Înainte De Scumpire?
Prezinta , In 5 Randuri , Semnificatia Secventei : Mai Ales In Miazanoapte Imi Pusesem Toata Nadejdea ; De Acolo Avea Sa Vina Mult Asteptatul Nor De Zapada . Mi
Am Nevoie De Un Rezumat La Fizica Despre ''Legea Corpurilor Care Cad''(descoperirea De Isaac Newton).
Ce Functie Sintactica Are ,,de`` In Propozitia: Si Parfumul De L-am Cumparat Eu Miroase Tot A Trandafiri.
Continentul Asia Este Situat La Est De Continentul
Un Orasare 4 Cartiere. Primul Are Un Nr De 28713 De Locitori,,al 2-lea--o A 3-a Partedin Locuitorii Celui De-al 3-lea,,,iar Ultimul-semisesiune