RO Study
👤
Brainy1956
Brainy1956
07-07-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog punctl b) de la problema 33!
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
07-07-2018
Am atasat rezolvarea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Ferma Se Afla In Depozit Hrana Pentru 75 De Oi Pe Timp De 40 Zile . Daca S-ar Mai Aduce 25 De Oi , Pentru Cate Zile Ar Ajunge Hrana Din Depozit ?
Intr-o Clasa Cu 30 De Elevi,50% Participa La Olimpiada De Matematica Si 70% La Cea De Romana.Stiind Ca Fiecare Elev Participa La Cel Putin O Olimpiada Din Cele
Fie Punctele A,B,C Coliniare In Aceasta Ordine Si Punctele M,N,P Mijloacele Segmentelor (AB),(BC),(AC).Daca AM=5 Cm Si MC=11cm,determinati Lungimile Segmentelor
Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu AB=AC . In Exteriorul Sau Se Construiesc Triunghiurile Dreptunghice Abm Si Acn Cu M< Abm = M<accn = 90grade si BM =CN . Ara
1) Daca Raportul A Doua Numere Este 0,(7) Si Suma Lor Este 48 , Atunci Cel Mai Mare Dintre Acestea Este....?
84. Sa Se Rezolve Ecuatia: 2|3x-2| + 3|2-3x|=5
Detreminati Patru Numere Naturale , Stiind Ca Primu Este 1\5 Din Al Doilea , Al Doilea Este1\3 Din Al Treilea , Al Treilea Este 1\2 Din Al Patrulea , Iar Al Pa
Un Elev Are O Suma De Bani.determinati Suma De Bani Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit 1 supra 4 Din Ea,apoi 1 supra 6 Din Rest,apoi 1supra 3 Din Noul Rest Si Inca 12
Alcatuieste Un Text Format Din 5 Enunturi In Care Sa Descrii Forma De Relief Indragita De Tine.
Cine Imi Spune Si Mie 4 Intrebari Puse Unui Gandacel